Beauty Set

The Beauty Set är lookfantastics nya Digital Beauty Community. Efter stor succee i Storbritannien kommer #TheBeautySet till Sverige. 


The Beauty Set är en utvald grupp av skönhetsexperter som ska testa nya produkter, ge tips och dela sina erfarenheter genom sina Instagram-profiler. 

 

Medlemmarna av The Beauty Set är speciellt utvalda för sin kreativitet, fokus på detaljer och deras digitala innehåll, som en bonus har medlemmarna självklart också ett stort intresse i skönhet. 

 

Lär känna våra ambassadörer och läs mer om dem nedanför, passa också på att följa dem på deras sociala medier. Kika in denna månadens nyheter som vi har skickat till våra ambassadörer att testa här. 

 

 

  Yohana är en naturligt hår entusiast. Hon är gift och har en son och just nu väntar hon tvillingar som är beräknade till augusti 2019. 

Hon studerar även på heltid och så fort hon får lite fritid så skriver hon om något som hon brinner för, skönhet och naturligt lockigt hår.

För henne handlar skönhet inte enbart om smink, utan det är mycket mer än så. Skönhet är det yttre såväl som det inre. Genom att använda skönhets produkter betyder det inte att man försöker dölja sig själv, utan tvärtom, att få utstråla sig maximalt, glänsa och vårda håret och ansiktet med naturliga produkter så att det mår bra. Genom att använda rätta och bra saker kan man alltid uppnå sin önskade look. 

En sak som hon har märkt på sig själv och andra i sin närhet är, när håret är fixat och när man tycker att ansiktet också är redo, så blir man automatiskt glad och känner sig redo för ta över världen. Så hon bestämde sig för att öppna ett instagram konto och börja lägga upp sina dagliga skönhets rutiner. Sedan dag 1 har det blivit en succé. Många blir inspirerad och vill bara ha mer och mer inspiration. Att kunna inspirera andra gör henne lycklig och det motiverar henne att fortsätta och ge mer.Sofia

Möt Sofia som är 22 år gammal. Hon har varit intresserad av skönhet och smink så länge hon kan minnas. Hon valde dock att ta sitt intresse för smink ett steg längre i höstas då hon påbörjade en utbildning för att senare kunna titulera sig som certifierad makeupartist. 

Detta är en i raden av alla skönhetsrelaterade utbildningar hon gått då hon sedan tidigare utbildat sig till frisör, nagelterapeut och för insättning av löshår. Skönhetsbranschen utvecklas och det kommer nya trender hela tiden vilket hon tycker är det roligaste då det händer mycket!


@makeluxeup