själ Rose Aura Cleansing Set

Beskrivning

Få en mjuk och klar hud med själs Rose Aura Cleansing Set, en lyxig hudvårdsserie som kombinerar österländsk medicin med västerländsk bioteknik. Genom blandningar av dyrbara mineraler och ädelstenar kommer det här setet att bidra till att återfukta och avgifta huden och göra den vackert mjuk och smidig. – N.P. 

Setet innehåller:

1 x Balans Deep Pore Cleanser (150ml): En icke-skummande formula som omedelbart återfuktar och lugnar huden. Huden blir fri från gifter och porerna stramas upp, så att du får en klarare hy. Denna rengörande produkt innehåller ingredienser som germanium som syresätter celler, extrakt av afrikansk gran som reglerar talg samt fikonlövextrakt för att skydda mot fuktförlust.

1 x Mineral Källa Energy Tonic (150ml): Berikad med mineraler och hjälper till att läka och tona huden innan makeup. Sprayen skapar en skyddande barriär som hjälper till att bekämpa miljöstress med hjälp av ingedienser som rosenrot och sibirisk ginseng som motverkar de inflammation. Dessutom innehåller den guld och silver som förbereder huden för kommande produkter.

1 x Cela Intuitif Light Renewal Crème (10ml): En icke-fet och lätt emulsion som tillför näring och återfuktar huden utan att irritera. Denna kräm hjälper till att balansera hudens fuktnivåer och bekämpa tecken på åldrande för att främja cellförnyelsen. Elastin och peptider hjälper till att minska synliga rynkor, medan C-vitamin jämnar ut hudpigmentering och bisabolol lugnar huden.

1 x Natural Konjac Sponge: En svamp med en mjuk, skonsam konsistens som är 100 % naturlig. Hjälper till att mjuka upp huden och polera bort döda hudceller, orenheter och överflödig olja.

Product Details

Märke:
  • sjal

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

1179 kr

Ord. pris: 1739 kr

Spara: 560 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

själ Rose Aura Cleansing Set

Välj bild

själ Rose Aura Cleansing Set