Den här produkten är tillfälligt slut. Lägg till den i din önskelista för att få ett email när den är tillbaka i lager.

Andra produkter som kanske intresserar dig

Skin Doctors Hair No More Inhibitor Spray (120 ml)

SEK 155.0

155 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Live Chat

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.25 / 5 (4 Omdömen)
  • 2 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Bra

Känns lite men går över snabbt

Var denna recension användbar för dig?

Fantastisk produkt

Älskar den här! Vare sig du epilerar, vaxar eller rakar funkar den jättebra mot framförallt innåtväxta hårstrån! Rekommenderar varmt. Den får inte en fullpoängare då jag hade önskat den i en cremeform istället

Var denna recension användbar för dig?

Fungerar verkligen!

Det är andra gången jag köpt den här produkten och jag måste säga att jag var skeptisk första gången jag köpte den om den skulle vara bra, med tanke på att nästan inget fungerar till 100%. Men den här har fungerat väldigt bra på mig och jag är blond naturligt men de områden jag använt den här på har jag mer mörka hårstrån. När jag använder den kontinuerligt så fungerar den och minskar betydligt mörka hårstrån och röda irriterade hårsäckar. Flaskan i sig är också väldigt bra då den fördelar produkten jämnt och man kan spraya flera gånger tills man känner att det blir bra. Då jag inte har så stora områden att använda produkten på kan jag inte uttala mig om just det men på små områden fungerar den perfekt. Och ifall någon känner sig rädd om man råkar få produkten på ställen som man inte vill ha den på, så som hårbotten och armarna till exempel, så fick jag bekräftat av SkinDoctors själva att om du inte har hårstrået avrakat eller borttaget på annat vis så den ligger längs med huden så fungerar den inte. Alltså om du får det på hårbotten så kommer inget att hända. Så jag är väldigt nöjd och den är värd priset. Frakten till mig gick snabbt och smidigt och produkten håller länge(beroende på hur mycket man använder).

Var denna recension användbar för dig?

Ok

Köpte denna för ett tag sedan och provade till mitt ansikte men då jag blev lite orolig gällande att få detta på mina ögonfransar,, bryn sprayade jag först på en bomullspad och applicerade istället för spraya med flaskan. Tyckte det var lite krångligt och ingenting hände och jag var orolig att jag fått detta på fingrarna och vad som kunde hända om jag råkade klia mig i huvudet som exempel. Valde sedan att dra bort mina hårstrån på min haka och doppade tops i flaskan och började applicera och gnida in detta kring området jag nyss "plockat" och jag ändrade min åsikt efter detta för det verkar att fungera på detta sätt för mig. Märkte att några strån växte ut igen efter ett tag men dessa var mycket ljusare och jag upprepade samma procedur igen och det verkar som det inte kommer tillbaka åtminstone inte lika mycket. Du som vill köpa denna ska absolut prova dig fram och hitta sättet som är bäst för dig.

Var denna recension användbar för dig?

Andra kunder köpte: