Den här produkten är tillfälligt slut. Lägg till den i din önskelista för att få ett email när den är tillbaka i lager.

Andra produkter som kanske intresserar dig

The INKEY List Salicylic Acid Cleanser 150ml

SEK 105.0

Ord. pris: 150 kr

105 kr

Spara: 45 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Live Chat

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.63 / 5 (8 Omdömen)
  • 5 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alla recensioner
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Mycket bra

Denna rengöring har blivit ett måste för mig, något jag köper om och om igen. Som steg 2 i en dubbelrengöring är den heeelt perfekt. Ett tips är att låta den ligga kvar ett par minuter när du har masserat in den, för att låta salicylsyran tränga in ordentligt. Tycker den håller min feta hy bra i ordning.

Var denna recension användbar för dig?

Helt okej

En cleanser i gel form som man använder på fuktig hud. Löddrar bra, och känns som den gör rent ordentligt men utan att torka ut huden. Dryg, en liten klick räcker långt. Varför jag bara ger 4 stjärnor är för den känns ganska basic.

Var denna recension användbar för dig?

Bra produkten

Väldig bra älskar produkten, den for min ansikte att känna rent och det tar också ut makeup vilket är väldig bra. Ett problem som jag har med produkten är att jag känner min ansikte bli torr och jag har ju vanligtvis tor ansikte men om jag inte använder andra produkter direkt efter jag har använt den blir men hyud tor. Annars är den bra och det funkar med min finar

Var denna recension användbar för dig?

Älskar!

Jag älskar verkligen den här cleansern. Jag har känslig och torr hud, får lätt irriterade röda utslag på kinderna men har inte upplevt några problem alls med den här. Den har en lite gel/kletig textur till en början men löddrar helt upp ju mer man bearbetar den.  Kommer köpa en ny så fort den är slut! 

Var denna recension användbar för dig?

Gillar den

jag gillar den verkligen. Den skummar upp och får mitt ansikte att känna sig rent. Den hjälper även att få bort smink. Har använt den i 1 vecka och inte sett resultat därför har den inte fått 5stjärnor. Den ger säkert resultat om man använder den regelbundet och under längre tid

Var denna recension användbar för dig?

Take my money!

Detta är första gången jag provat en produkt från The Inkey List och jag är såld! Den bästa rengöring jag någonsin använt. Har extremt oljig hud, men efter första tvätten märkte jag enorm skillnad, och nu efter ett par veckor kan jag aldrig tänka mig använda något annat. 

Var denna recension användbar för dig?

Super!

Jättebra cleanser! Perfekt att ha när man vill ha aktiva ingredienser även i cleansern.

Var denna recension användbar för dig?

Fantastiskt bra och mild mot mot min aknehud

Har hormonell vuxenakne och den här ansiktstvätten började verka direkt i rätt riktning och har motverkat igentäppta porer och djupare cystor. På bara en vecka har huden blivit märkbart renare och med färre inflammerade talgkörtlar. Den är också mild trots att jag har en tendens till torr hy. Kombinerar med retinolkrämen från Inkey list som ytterligare dämpat mina akne och även reducerat pannlinjer på kort tid

Var denna recension användbar för dig?

Andra kunder köpte: