Triumph & Disaster Old Fashioned Shave Cream Tube 90 ml

Beskrivning

Uppnå den perfekta traditionella rakningen med Triumph and Disaster Old Fashioned Shave Cream. Den gör dina skägghår mjukare och skapar ett rikt lödder, för en smidig, bekväm och nära rakning. Detta minimerar risken för sår efter rakhyveln, inåtväxande hårstrån och hudirritation.

Den är berikad med närande, naturliga ingredienser och har en nostalgisk doft av läkande noter, färska citrusfrukter och en antydan av turkisk frisörsalong, som kommer att lämna dina sinnen helt stärkta. Varje tub innehåller tillräckligt kräm för mer än 90 rakningar.

Huvudingredienser:

  • Lanolin: En naturlig emollient som återfuktar och skyddar, samtidigt som oljorna och aktiva medel skapar ett naturligt glid på hudens yta för en jämn rakning.
  • Kombination av extrakt från kokosolja, organiska föreningar och fettsyror: Dessa fungerar som tensider, som minskar ytspänningen och gör att vatten- och oljekomponenter kan kombineras för ett perfekt lödder. Detta ger en mjukare borste och förbereder hårsäckarna, vilket gör att bladet kan komma närmare huden.

Bruksanvisning: Applicera en liten mängd på en rakborste eller i dina händer och forma ett lödder. Applicera löddret i ansiktet och fortsätt rakningen.

Om varumärket:

Triumph and Disaster är ett varumärke från Nya Zeeland som fick sitt namn tack vare en rad från Rudyard Kiplings dikt "If". De kombinerar vetenskap med natur för att producera högkvalitativa produkter som verkligen fungerar. Triumph and Disaster använder inhemska ingredienser som syftar till att respektera naturen, utnyttja vetenskap och skapa rituella produkter och verktyg för beredning.

Product Details

Märke:
  • Triumph & Disaster
Volym:
  • 90ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

164 kr

Ord. pris: 204 kr

Spara: 40 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Triumph & Disaster Old Fashioned Shave Cream Tube 90 ml

Välj bild

Triumph & Disaster Old Fashioned Shave Cream Tube 90 ml