Astalift Brightening Cream (30g)

Beskrivning

Upplev fördelarna med Astalift Brightening Cream, en lätt formula med anti-agingegenskaper, och som utnyttjar det röda pigmentet "astaxantin" för att bekämpa skador orsakade av fria radikaler och öka kollagenproduktionen. Astalift från FUJIFILM är ett prisbelönt varumärke som använder avancerad ljusanalyserande teknik som påminner om den som används för att förhindra blekning hosfotografisk film. Denna version hjälper till att minimera fräknar och åldrande hud.

Denna lyxiga kräm är perfekt för personer som lider av ojämn hudton, åldersfläckar och fräknar, och hjälper till att jämna ut hudtonen, sudda ut pigmenteringar. Dessutom mjukar den upp huden och gör den spänstig och elastisk. Denna djupt återfuktande kräm hjälper till att förbättra strukturen och fuktnivån i huden och ger dig strålande resultat. - K.N.

Astaxanthin ger ett naturligt skydd mot skador orsakade av fria radikaler, samtidigt som det ökar nivåerna av kollagen och elastin för att minska hängande hud och fuktförlust. FUJIFILM har använt sin expertis om nanoteknik inom färgfilm och tillämpat den på den här formulan för att tillåta att höga koncentrationer av närande ingredienser tränger djupt in i huden. Få en strålande och ungdomlig hy.

Product Details

Märke:
  • Astalift
Serie:
  • Anti-Ageing
Volym:
  • 30g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

295 kr

Ord. pris: 612 kr

Spara: 317 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Astalift Brightening Cream (30g)

Välj bild

Astalift Brightening Cream (30g)