Baxter of California Basics

Beskrivning

Detta Basics Set från Baxter of California innehåller tre underbara produkter som garanterar  att din hud hålls i bästa skick dygnet runt. Med en fuktkräm, ansiktsscrubb och en mask som alla arbetar för att ge dig en underbart mjuk och smidig hud, kommer du att undra hur du någonsin klarat utan Baxter of California Basics set!

Detta set innehåller följande produkter:

Baxter of California Facial Scrub 120ml
Föryngra huden med Baxter of California Facial Scrub. Lämplig för alla hudtyper, och perfekt som en intensiv behandling en gång per vecka. Denna produkt är berikad med en rad lugnande ingredienser såsom aloe vera, lavendel och trollhassel, som tillsammans förbättrar utseendet på din hy och främjar hudens cellförnyelse, så att din hud ser uppfriskad och strålande ut.

Baxter of California Oil Free Moisturiser 120ml
Tillför näring utan att den känns fet med Baxter of Californias Oil Free Moisturiser. Den är speciellt framtagen för normal till fet hy, och innehåller växtbaserade ingredienser som snabbt absorberas av huden och stärker fuktbarriären. Den ger huden en känsla av att vara mjuk och slät, med en glansfri, matt yta.

Baxter of California Clarifying Clay Mask 120ml
De rengörande lerorna är berikade med växtexktrakt, aloe vera och avokadoolja som tillsammans hjälper till att dra ut gifter och orenheter från huden samtidigt som de absorberar överflödig olja och gör huden ren och mjuk. Porerna rengörs på djupet, och torra områden i ansiktet får intensiv fukt.

Product Details

Märke:
  • Baxter of California

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

567 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Baxter of California Basics

Välj bild

Baxter of California Basics