Uncategorised

Välj rätt ZOEVA makeup bortse för dig

Välj rätt ZOEVA makeup bortse för dig

Den här månaden välkommnar vi det tyska skönhetsmärket ZOEVA till lookfantastic. ZOEVA, som engagerat sig för att ge kvinnor makt och framhäva sin autentiska, inviduella skönhet, är ett varumärke som ger alla möjlighet att förbättra sin naturlia skönhet. Varumärket sparar inga konstander för att skapa sina bedövande borstar och formler för att skapa en lyxupplevelse som är överkomlig och överseende. Erfarenhet som gör det möjligt för alla att berätta sin historia på ett vackert sätt.

”Våra noggrant tillverkade produkter har lyxiga, näringsrika fomrler och bortar professionella penslar som uppfyller vår högsta standard för kvalitet och skönhet – vi skapar varje pigment, palett och sampling för att berätta vår historia och inspirera din.”

ZOEVA har en perfekt finish som ingen annan, och de handbudna penslar som är budna till ZOEVA:s underskrigt har en mäng nyskapande former som ger omedelbart fulländade resultat.

  • ZOEVA erbjuder penslar av högsta kvalitet till en prisvärd kostnad
  • Luxurit mjuka penselhår är formade och bundna för hand, och klipps sedan ut exkat för det ändamål de är avsedda för
  • Handtagen är gjorda av trä och har sköjlits flera gånger för en optimal komfort och exakthet
  • Regler för mässor anänder en unik krimpningsmetid för att säkerställa produktens hållbarhet och prestanda som varar länge.

Varje ZOEVA – pensel är utformad med passion och handgjord med kärlek.

Hur väljer jag rätt bortse för mig?

1: Identifiera syftet

Bestäm först vad du vill andvända penseln för: Grunden, kontur, eyeline? Det finns en unik pensel för varje syfte.

Den expertvinklade formen av ZOEVA 127 Luxe Sheer Cheek är det självklara valet att använda för din bronzer. Den mjuka, naturligam suntetiska pälsblandningen tar upp rätt mägnd produkt för en sömlös blandning på huden. För ett broniserat utseende roterar du ZOEVA 127 Luxe Sheer Cheek i ZOEVA Radiant Bronzer Highlighter och applicerar lätt på ansiktets kanter. Om du bara vill använda högdagern använder du penselns avsmalande ände för att plocka upp högdagerskuggan och använder den på kindernas höga punkter.

2: Begränsa valet basetat på vilken typ av makeup du använder

Precis som en artist völjer sin pensel beroende på vilket medium han använder. Det är viktigt att tänka på vad du kommer att arbeta med innan du fattat ditt besult. Det finns två huvudtyper av penslar att välja mellan:

  1. Naturlig syntetisk hårblandning: Idealiska för pressade och lösa pulver. ZOEVA penslar med naturligt synteskt hår har ett vitt penselhuvud.
  2. Endast syntetiskt hår: Idealiska för krämer, geler och vätskor. Dena här typen av hår tar lätt upp flytande texturer utan att absorbera dem och blandar dem på ett snyggt sätt för en effektiv och felfri applicering. Syntetiska borstar fungerar också med pulver. ZOEVA penslar med rent syntetiskt hår har binärfärgen (svarta eller vita) eller mörkbruna hår. 

När det gäller att använda din Autentik Skin Perfector Concealer är 142 Concealer Buffer den perfekta penselkopplingen. Den rena synsteiska bortsen är perfekt för att använda kreative texturer och blanda sig i de naturliga konturerna hos ögon, näsa, läppar och borstar. Det innovative vinklande huvudet är utformat för att efterlikna den känsliga och exakta rörelsen hos ett fingeravtryck.

3: Välj vilken typ av look du försöker uppnå

Är du ute efter full täckning, ett shimmer eller blanded effekt? Önskat resultat och resultat avgör borstens läng och densitet. Om du vill ha en intesive effekt völjer du en fullare, kortborstad pensel. Du kan också välja en pensel med längre borste om du vill ha vackra, sömlösa övergångar som erbjuder smidiga och blandade resultat.

104 Buffer Rose Golden Vol.2 penseln passar perfekt för att använda Autentik Skin Foundation. Den är ett tätt bundet, platt topppenselhuvud som gör att du kan få medelstor täckning. Den rena syntetiska borsten är perfekt för oklanderlig blandning, utan att produkten absorberas, vilket gör den till den ultimata kombinationen för en perfekt bas. Perfekt för varje dag, för event, för en snabb makeup look, för nybörjare och proffs. Använd cirkelformande rörelser om du vill blanda produkten i skalet för att få en perfekt finish. Använd kanningsrörelser och du vill lägga till täckning.

4: Välj penselform

Välj penselform utifrån dina behov. En spetsig stiftpensel stöder precisionsprogram (d.v.s. runt näsan, mellan ögonbrynen osv.), med en platt pensel gör så att du kan blanda i cirkulära rörelser eller för att lägga till täckning, medans en rund pensel applicerar producter men tar bort överskotte – vilket är idealiskt för tunnare grund eller för en ljus till medel hög täckning.

Den 110 ansiktsformadepenseln som finns i ZOEVA Complete Set är den perfekta partnern för ZOEVA Liquid Light Drops. Den rena syntetiska borsten är bra för att applicera västskor eftersom de inte absorberear produkten och möjliggör en effektive applicering, Med det hårda budna, medelstora, rundade penselhuvudet kan du bygga lager ett steg i taget så att formeln kan smälta vakert in i huden för ett naturligt utseende.

Om du inte vill nöja dig med bara en pensel (vi klandrar dig inte) innehåller ZOEVA rose Golden Luxury Set Vol.2 åtta handgjorda och noggrant valda penslar för ansikte och ögon som gör att du kan skapa en bra look. Varje borste är utformad för att vara exakt så att du kan uttrycka din äkta personlighet. Den är idealisk för att användas med Caramel Melange Palette.

Shoppa alla ZOEVA produkter på lookfantastic här.Noelle Runo

Noelle Runo

Forumanvändare

Är du som mig och känner sig lite osäker på vad, hur och när man ska använda skönhets produkter? Följ med på min skönhetsresa där jag testar alla populära märken samt hur man använder dem, så att vi kan lära oss mer om skönhet och utvecklas tillsammans.

Kommentera gärna om förslag på märken som jag ska testa och skriva om!