• T3
  • HÅRTORKAR
  • T3 - PLATTÄNGER
  • LOCKTÄNGER
SKAPA LOOKEN:

SKAPA LOOKEN: "BROKEN WAVES"

Se videon och lär dig hur du får till naturligt snygga "brutna" vågor när du använder T3:s Volumizing Hot Rollers LUXE.

Volumizing Hot Rollers LUXE har T3 HeatCore-teknologi och flera temperaturinställningar som hjälper till att ge volym, fyllighet och glans till alla hårtyper. CoolGrip-kanterna gör det enkelt att vira håret runt rullarna.

T3 har revolutionerat styling- och hårvårdsvärlden med sina innovativa och eleganta produkter. Förutom att skydda ditt hår med sin utmärkta teknologi, får du ett professionellt resultat med de snyggt utformade stylingverktygen, så att du kan ha en lyxig upplevelse hemma - varje gång.

T3 – vetenskapen bakom

T3 – vetenskapen bakom "Fabulous" T3

T3 var först med att använda turmalin i deras stylingverktyg. Turmalin är känt för sina joniska värmeegenskaper och T3 var först med att utveckla en hårtork som inte skadar håret. T3-teknologin är resultatet av flera år av vetenskaplig forskning och teknisk utveckling. Deras innovativa stylingverktyg kombinerar innovativ teknologi med vacker design för att ge ett ”runway ready”-resultat på rekordtid.

2019 © The Hut.com Limited är ett företag registrerat i England och Wales (företagsnummer 05016010) och vars registrerade adress är Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.

Säker betalning med
Visa Mastercard Maestro Amex Paypal Klarna