Recensioner

BUS-TEST av Haannastyle

BUS-TEST av Haannastyle

Hej alla lookfantastic blogg läsare, jag är en grafisk designer med ett stort intresse för mode och skönhet. Vid sidan om jobbet driver jag min instagram haannastyle där jag främst lägger ut mode och skönhetsbilder, jag har just nu ca 4500 följare och det är så roligt! Jag har en extra stor passion för just brun utan sol då jag är för rastlös för att sola men ändå vill se solkysst ut (helst året om). Så nu har jag fått testa några av de brun utan sol som lookfantastic erbjuder, häng med!

I testet har jag provat 4 olika BUS produkter; Tan-Luxe Super Glow, Garnier – Tan Mist (face), Tan -Luxe The Gradual och Rimmel – Instant Tan.

Hur testet har gått till

Jag började med att sätta tejpbitar på min underarm med syfte att skilja de olika brun utan solen ifrån varandra. Min tanke var att man på så sätt lätt kan se skillnaden mellan hur de olika brun utan solen levererar (i och med att de är applicerade precis jämte varandra). Sedan applicerade jag ett tunt lager med de olika brun utan solen, jag väntade sedan i 8 timmar innan jag fotade brun utan solens utveckling och efter 9 timmar tog jag en dusch. Se bilder här:

Applicering från vänster: Rimmel – instant tan, Tan‐luxe the gradual, Garnier – Tan mist (face) och Tan‐luxe super glow.

Hannas recensioner

Rimmel – Sun shimmer instant tan

Wow vilket pigment denna brun utan sol hade direkt! Som ni ser på bilderna ovan är denna verkligen mörk direkt vid applicering. Den innehöll även väldigt mycket skimmer direkt vid applicering (lite väl mycket enligt min mening, små glitterbitar liksom). Detta skimmer åkte dock in i huden efter ett tag och var inte lika glittrigt som precis vid applicering. Det såg med andra ord mer ut som ett naturligt glow efter ett tag. Om jag har förstått det rätt så är detta en produkt som man inte ska duscha bort (den är vattenfast men försvinner med tvål) vilket innebär att detta är den perfekta panik‐busen om du ska på fest eller liknande och har glömt smörja in dig med brun utan sol. Som ni ser så tog jag en dusch för att testa hållbarheten och denna brun utan sol försvann väldigt mycket efter det (men det är ju som det ska vara då).

Betyg: 3 av 5.

Detta då jag personligen föredrar brun utan sol med längre hållbarhet som man kan duscha med, men detta är ett väldigt bra alternativ att ha hemma vid paniksituationer. Jag kommer garanterat ha nytta av den!

Tan‐luxe ‐ The gradual

Detta är en brun utan sol som byggs upp med tiden som ska ge ett naturligt glow. Stort plus för att detta är en vegansk produkt (haleluliah). Det står att färgen byggs upp under 1‐2 timmar, men här skulle jag rekommendera att låta den verka ännu längre (beroende på önskat resultat såklart). Då jag gärna vill uppnå en stor skillnad brukar jag ha en brun utan sol på mig i minst 8 timmar innan dusch! Och som ni kan se på bilderna ovan, efter 8 timmar så har det blivit en mycket stor skillnad. Jag är imponerad över hur bra denna produkt har hållt. Den har inte blivit fläckig, stort plus! Färgen har dock försvunnit lite, MEN det har försvunnit på ett jämnt sätt. När det kommer till glowet, så kan jag inte påstå att det är så jättemycket glow. Men detta är en väldigt bra brun utan sol som dessutom inte luktar illa som så många andra brun utan sol gör.

Betyg: 4 av 5.

Jag kommer lätt att fortsätta använda denna brun utan sol då den gav ett fint resultat, är vegansk och inte luktar något! Samt att den försvinner på ett jämnt sätt utan fläckar.

Garnier – Natural bronzer, self tan mist (face)

Åh vad jag älskar brun utan sol i spray‐form, det är så himla skönt att applicera! Jag har förutom på min arm, testat denna brun utan sol i ansiktet då det är det som är ändamålet. Som ni kan se på armen, så har denna brun utan sol levererat ungefär samma bruna nyans som de övriga. Vilket jag absolut ger ett godkänt betyg till! Jag kan tycka att många ansiktsprodukter som ska ge färg är lite klena. Denna face mist känns även återfuktande och torkar inte ut ansiktet. Efter tvätt försvinner inte heller för mycket produkt, men eftersom man rengör ansiktet så ofta håller såklart inte denna brun utan sol lika länge som en kropps‐ bus. Denna brun utan sol luktar lite, men det försvinner efter en ansiktstvätt.

Betyg: 5 av 5.

Jag tycker att detta är en perfekt brun utan sol för ansiktet! Den ger mycket färg och återfuktar min torra hud!

Tan‐luxe – Super glow

Ännu en vegansk och luktfri brun utan sol, love it! Denna brun utan sol är den som känns mest exklusiv, och den levererar verkligen! Detta är enligt flaskan en super‐återfuktande brun utan sol som byggs upp med tiden. Den innehåller massa bra ingredienser som t ex hyaluronsyra (alla ni som älskar hudvård förstår att detta är magiskt) och ska ge ett glow. Jag kan redan nu säga att detta är min stora favorit! Färgen har hållt så sjukt bra, efter min första dusch gick jag och la mig och när jag vaknade på morgonen så hade färgen på denna brun utan sol blivit ännu mörkare (omg!!). Färgen har hållt i sig och är fortfarande den mörkaste av alla 4 brun utan sol som jag testat. Den är fortfarande jämn och glowet finns absolut där, men det är inte för tydligt. För er som är ute efter en vegansk och luktfri brun utan sol som håller länge, återfuktar och ger ett mörkt resultat är detta den optimala produkten!

Betyg: 5 av 5.

Detta är den perfekta brun utan solen för mig. Den luktar inte illa, är vegansk, återfuktar på djupet, färgen byggs upp med tiden och håller länge samt du får en bränna i den perfekta mörka nyansen!Hanna Karlsson

Hanna Karlsson

Forumanvändare

Jag är en 27årig kreativ person som arbetar som grafisk designer. Vid sidan om jobbet drivs instagramkontot "haannastyle" med fokus på mode och skönhet.