Upptäck

Skönhet i rampljuset: ghd IV Styler

Skönhet i rampljuset: ghd IV Styler

Idag tittar vi närmare på det populära stylingverktyget ghd IV Styler – kanske den mest älskade plattången någonsin.

Kultklassikern: ghd IV Styler

Sedan starten 2000 har ghd dominerat hårstylingsbranschen. Varumärket finns på nästan alla hårsalonger över hela landet och det var en tid då nästan varje ung kvinna ägde en ghd plattång. Om du inte gjorde det, fanns den förmodligen på din önskelista!

ghd är känt för fantastiska resultat och högkvalitativ prestanda; det är inte för ingenting som ghd står för en ”bra hårdag”.

Sedan deras första lansering har ghd förfinat och uppdaterat sina stylingverktyg med den senaste tekniknologin och erbjuder fantastiska stylingalternativ. Det handlar inte bara om att platta håret. De rundade kanterna fungerar även perfekt för att locka, göra vågor och styla ditt hår precis som du önskar.

ghd har därmed lyckats att skapa ett mångsidigt stylingverktyg som fungerar som en vardaglig go-to-produkt när det kommer till att styla håret.

IV Styler är en av deras mest efterfrågade modeller tack vare den höga kvaliteten i kombination med att den är så prisvärd.

De keramiska plattorna värms upp snabbt och hjälper till att släta ut håret. Plattången har en lättmanövrerad svängkabel samt automatisk avstängning efter 30 minuter – så att du inte behöver stressa upp dig om du glömmer att stänga av den.

ghd gör jobbet åt dig oavsett vilken look du vill ha, så det är ingen överraskning att deras stylingverktyg alltid ligger högst upp på vår inköpslista.

Vill du veta mer om våra plattång- och stylingfavoriter? Kika in blogginlägget lookfantastic Sverige Top 5 bästa plattänger för mer inspiration.Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...