Upptäck

Upptäck bästsäljare från Neutrogena

Upptäck bästsäljare från Neutrogena

Neutrogena är ett amerikanskt dermatologiskt testat hud- och hårvårdsmärke som levererar kompromissfria lösningar som gör en verklig och långvarig skillnad. Märket erbjuder prisvärda produkter för olika hudtyper såsom aknebenägen hy, fet hy med pormaskar, torr hy med mera. Neutrogena® Norwegian Formula-serien inspirerades av Skandinaviens hårda klimat och ger lösningar för torr och narig hud på både hand och kropp. Nedan tar vi en titt på några av märkets mest populära produkter.

Neutrogena Visibly Clear Light Therapy Targeted Acne Spot Treatment

Vill du behandla blemmor ska du prova Neutrogena Visibly Clear Light Therapy Targeted Acne Spot Treatment. Denna användarvänliga apparat är kliniskt testad och har visat sig att effektivt förbättra aknedrabbad hy.

Det blå ljuset riktar in sig på bakterier som orsakar finnar medan det röda ljuset går ner på djupet för att hjälpa till att minska rodnad och inflammation. Vid regelbunden användning ger det innovativa redskapet dig klar och frisk hy samt håller blemmor och finnar i schack. Behandla det rengjorda, aknedrabbade området i 2 minuter tre gånger om dagen.

Neutrogena Hydro Boost Express Hydrating Spray

Återställ torr hud med Neutrogena Hydro Boost Express Hydrating Spray – en fjäderlätt, snabbabsorberande formula som ger omedelbar och långvarig återfuktning för kroppen.

Den fuktgivande sprayen innehåller hyaluronsyra, en ingrediens som kan hålla upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Sprayen svalkar och återfuktar så att kroppen känns mjuk, smidig och föryngrad. Den tränger snabbt in i huden utan att göra den fet och kladdig, så att du kan klä på dig omedelbart. Lämplig för känslig hud och dermatologiskt testad.

Neutrogena T/Gel Therapeutic Shampoo

Behandla känslig hårbotten med Neutrogena T/Gel Therapeutic Shampoo – en skonsam men effektiv rengöring som lindrar symptom av mjäll, psoriasis och seborré i hårbotten.

Detta mjällschampo tar effektivt bort smuts och orenheter från håret och ger dig rent och friskt hår. Schampot är framtaget speciellt för personer med problematisk hårbotten och innehåller det kraftfulla extraktet Neutar Solubilised Coal Tar, som ger en lugnande känsla för kliande och flagnande hud och gör att hårbotten känns behaglig.

Med regelbunden användning kan detta schampo hjälpa till att kontrollera och lindra symptomen av olika åkommor i hårbotten. Schampot gör håret rent och hanterbart och ger det en spegelblank glans. Dermatologiskt testad.

Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Body Lotion for Dry Skin 

Ge kroppen en intensiv fuktboost med Neutrogena Hydroboost SPF Moisturiser – en oljefri, vattengel-fuktcreme som intensivt återfuktar huden samtidigt som den ger ett brett solskydd med SPF 25.

Denna lätta fuktcreme är lika snabbabsorberande som en gel och lika fuktgivande som en creme. Den smälter enkelt in i huden och innehåller ren hyaluronsyra som drar in och bevarar fukten i huden under hela dagen. Huden blir smidig, ungdomlig och mjuk. Oljefri och icke-komedogen.

Neutrogena Refreshingly Clear Oil-Free Moisturiser 

Neutrogena Refreshingly Clear Oil-Free Moisturiser är en lätt ansiktscreme som är speciellt utformad för aknebenägen hy. Den fuktgivande ansiktscremen ger 24 timmars återfuktning, lugnar och jämnar ut huden utan att täppa igen porerna och ger en naturlig lyster.

Neutrogena Clear & Soothe Mousse Cleanser 

Rengör din hy med Neutrogena Clear & Soothe Mousse Cleanse. Rengöringen tar bort smuts, orenheter och makeup samt bakterier och oljeuppbyggnad som orsakar blemmor. Berikad med gurkmeja som är känd för sina antioxidantegenskaper och skyddar huden mot miljöangripare och yttre föroreningar. Mousse-konsistensen tar bort smuts utan att strippa huden av sina naturliga oljor, vilket avslöjar en renare och lugnare hy. Oljefri och icke-komedogen.

Neutrogena Hydroboost SPF Moisturiser

Neutrogena Hydro Boost City Shield SPF Moisturiser är en oljefri, vattengel-fuktcreme som intensivt återfuktar huden samtidigt som den ger ett brett solskydd med SPF 25.

Denna lätta fuktcreme är lika snabbabsorberande som en gel och lika fuktgivande som en creme. Cremen smälter enkelt in i huden och innehåller ren hyaluronsyra som drar in och bevarar fukten i huden under hela dagen. Resultatet är smidig, ungdomlig och fräsch hy. Oljefri och icke-komedogen.

 

 

Här hittar du hela sortimentet från Neutrogena.Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...