Upptäck

Förbered din hud för sommaren med våra bästa kroppsskrubbar

Förbered din hud för sommaren med våra bästa kroppsskrubbar

Med sommaren bokstavligen runt hörnet vill vi göra allt vi kan för att vara fullt förberedda. En bra kroppsskrubb är ett nödvändigt skönhetsmåste inför sommaren. En kroppskrubb hjälper inte bara till att ta bort död hud och ge jämnare, naturligt strålande hud, det är också ett måste innan en fuskbränna eller naturlig solbränna. Dessutom är det även bra innan rakning eller vaxning, eftersom det motverkar inåtväxta hårstrån. Med så många fördelar är det dags att visa din kropp lite kärlek och börja skrubba! Vi har valt ut tre av våra absoluta favoritkroppsskrubbar och kroppsborstar, så du kan få snygg sommarhud i ett kick!

3 av våra bästa kroppsskrubbar

ESPA Detoxifying Salt Scrub

ESPA Detoxifying Salt Scrub är en djupt rengörande kroppskrubb som återfuktar och vitaliserar huden. Skrubben innehåller naturliga havssalter som tar bort glåmig, torr hud, grapefrukt, cypress och eukalyptus som rengör, samt sötmandelolja som vårdar och återfuktar. Passar alla hudtyper, i synnerhet torr, grov hud eller de som behöver en upplyftande boost.

Mio Skincare Heavenly Body Radiance Salt Scrub

Om du vill ha en mjuk och strålande hud, måste du prova Mio Skincare Heavenly Body Radiance Salt Scrub. Den exfolierande skrubben innehåller saltkristaller och apelsinskal för att försiktigt skrubba bort döda hudceller och avslöja en jämn hud. Kroppsskrubben återfuktar även huden med naturliga mandel- och kokosoljor som ger en fin glow.

Mama Mio The Tummy Rub Scrub

Mama Mio The Tummy Rub Scrub passar både för mammor, blivande mammor och de som vill hjälpa till att förebygga och minimera bristningar och ojämn hud. Den mjuka, effektiva exfolieringen använder fina partiklar av vulkanisk lava, bambuextrakt och naturlig papaya för att ta bort död, torr hud utan att torka ut. Berikad med ekologiskt sheasmör som mjukgör och återfuktar huden för en silkeslen känsla.

Komplettera med en kroppsborste

En kroppssborste är ett bra komplement till en kroppsskrubb som du kan använda dagligen på torr hud. Borsten är perfekt för att avlägsna död hud, förbättra cirkulationen (som sägs hjälpa till att bli av med de envisa celluliterna) och jämna ut huden. Nedan kan du upptäcka tre av våra favoriter från ESPA, Mio Skincare och Hydrea London.Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...