Burt's Bees Baby Bee Bundle

Beskrivning

Ihopsatt för att ge näring och ta hand om ditt barns känslig hud innehåller Baby Bee Bundle från Burt's Bees, värt £ 23,99, tre produkter som innehåller en noggrann blandning ingredienser som är supersnäll mot nyfödd hud. Med ett schampo och en duschkräm som blir till ett mjukt skum, en lugnande slava för blöjeksem och en närande olja för att hålla huden silkesmjuk, är detta paket allt du behöver för att hålla din lilla glad. K.D.

Setet innehåller följande produkter:

Burt's Bees Baby Bee Shampoo & Body Wash (236 ml)
Baby Bee schampo och duschkräm från Burt's Bees är en allt-i-ett, tår-fri tvätt som kombinerar en naturlig växtbaserad rengöringsblandning med söta apelsin- och citronoljor för att skapa en närande formula som lämnar barnets hår och hud silkesmjukt.

Burt's Bees Baby Bee Diaper Ointment
Utvecklad med naturliga ingredienser, såsom vitamin E, A, zinkoxid och lavenderolja. Burt's Bees Nappy Cream är en effektiv formel som kan lugna ömma rumpor och sötmandelolja och bivax fungerar som naturliga barriärer för att skydda ditt barns känsligaste hud och ger en effektiv fuktspärr att förhindra skav och finnar.

Burt's Bees Baby Bee Nourishing Baby Oil 115 ml
Burt's Bees Baby Bee Nourishing Baby Oil erbjuder ett naturligt och hälsosamt alternativ till många barnoljor som innehåller mineralolja och andra billiga fyllmedel. Denna närande babyolja som är rik på vitaminer är en blandning av ren aprikosolja, som är rik på vitamin A och E, och vetegroddsolja, som naturligt mjukar upp känslig hud.

Product Details

Märke:
  • Burt's Bees
Serie:
  • Baby Bee

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Burt's Bees Baby Bee Bundle

Välj bild

Burt's Bees Baby Bee Bundle