Burt's Bees Nature's Indulgence Gift Set

Beskrivning

Detta är ett perfekt set för att skämma bort sig själv eller någon du tycker om. "Naturens Indulgence" Gift Set från Burts Bees  levereras i en lyxig låda, och innehåller fem naturälskande hudvårdsprodukter som får dig att känna dig frisk och återfuktad från från topp till tå. E.N.

Setet innehåller:

Beeswax Lip Balm (4.25g)
Detta 100 % naturliga läppbalsam är berikat med kokos- och solrosolja som tillför näring samtidigt som de vårdar och friskar upp läpparna. Bivax binder fukten så att du kan få perfekta läppar, och uppfriskande pepparmyntsolja skapar en lätt pirrande känsla.

Coconut Foot Cream (120g)
Skäm bort dina trötta fötter med denna lyxiga fotkräm. Denna produkt är berikad med kokosolja, en intensivt fuktgivande ingrediens som behandlar torr, sprucken och hård hud, så att fötterna känns mjuka och återfuktade.  Uppfriskande pepparmyntsolja och en antydan till rosmarin kommer att lugna huden och ge den en varaktig komfort.

Milk and Honey Body Lotion (70g)
Denna lätta och snabbt absorberande lotion är lämplig för normal till torr hud, och tillför långvarig fukt till hela kroppen. Närande mjölkpulver och honung mjukar upp huden medan en effektiv blandning av kokos- och druvkärneoljor tillför viktiga näringsämnen. Resultaet är en frisk hud med en underbart slät yta. 

Almond and Milk Hand cream (57g)
Friska upp trötta händer med denna oljefria och lyxiga kräm. Den är berikad med sötmandelolja och vitamin E som tillför näring, och återfuktar torra händer och samtidigt vårdar naglarna. Bivax friskar upp huden och gör händerna mjuka och silkeslena.

Lemon and Vitamin E Bath and Body Oil (115ml)
Denna bad- och kroppsolja är 100 % naturlig, och innehåller rena, koncentrerade vegetabiliska oljor som hjälper till att intensivt återfukta huden så att den blir mjuk och smidig. Den helt naturliga och skonsamma formulan innehåller citron och sötmandel, och gör att du kommer att känna dig vacker och full med näring hela dagen.

Product Details

Märke:
  • Burt's Bees

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Burt's Bees Nature's Indulgence Gift Set

Välj bild

Burt's Bees Nature's Indulgence Gift Set