DECLÉOR Anti-Ageing Iconic Collection

Beskrivning

Anti-Ageing Iconic Collection från DECLÉOR innehåller en Prolagene Lift Cream 50 ml i fullstorlek plus fyra gratis anti-aging produkter i miniformat.

Pigga upp din åldrande hud med Decléor Prolagene Lift Cream 50 ml, en innovativ formula som är utformad för att lyfta, dra och släta ut mogen hud. Krämen innehåller L-Proline Complex i kombination med sojaextrakt, , och ökar kollagennivån och återställer hudens fasthet, medan Hyaluronsyra som fyller ut rynkor från ytan av huden och djupare ner.

Prolagene Lift Cream har en underbar doft av blommiga noter, och är fri från mineraloljor och färgämnen. Krämen kommer att ge dig en klar och ungdomlig hud och samtidigt minska uppkomsten av rynkor.

När du köper denna föryngrande hudkräm får du fyra anti-agingprodukter i miniformat på köpet, som hjälper dig att kämpa mot tecken på åldrande för att skapa ett mer ungdomligt utseende utseende. -SA

De fyra gratis miniprodukterna är: 

DECLÉOR Aroma Cleanse Youth Cleansing Milk 50 ml
Belöna huden med en rik och närande rcleanser med utjämnande, fyllande och återfuktande egenskaper. Decleor Aroma Cleanse Youth Cleansing Milk skyddar din hud med eterisk olja från magnolia med antioxiderande egenskaper och utmärkt skydd mot fria radikaler. Mandeloljan gör huden mjuk och smidig som hyaluronsyran ger fukt på djupet. Grönt te-vatten avgiftar huden och rengör på djupet, samtidigt som apelsinskal stärker och skyddar.

DECLÉOR Aroma Cleanse Youth Cleansing Lotion 50 ml
Denna föryngrande cleanser slätar ut och fyller huden och gör den strålande och ungdomlig. Eterisk olja från magnolia skyddar din hud med sina antioxiderande egenskaper och utmärkta skydd mot fria radikaler. Rosenmjölk reparerar och mjukar upp huden, samtidigt som hyaluronsyra återfuktar på djupet. Grönt te-vatten avgiftar huden och rengör på djupet, samtidigt som apelsinskal stärker och skyddar

DECLÉOR Aromessence Iris 1ml
DECLÉOR Aromessence Iris Concentrate är ett elixir med 100 % rena och naturliga eteriska oljor, speciellt framtagna för daglig vård av mogen hy. Tack vare sin naturliga samhörighet med huden, tränger denna unika hudvårdsprodukt in i huden för att tona och energi din hud. Det definierar även om ansiktets konturer och mjukar upp tecken på åldrande. Aromessence Iris Concentrate är den snabbaste och mest direkta skönhetprodukten på marknaden som kan erbjuda dagligt skydd mot oönskade tecken på åldrande.

DECLÉOR Systeme Corps 50 ml
DECLÉOR Systeme Corps  är rik och lyxig, och ger din hud intensiv fukt, samtidigt som den förbättrar det allmänna utseendet av din hud. Denna multifunktionella lotion är utvecklad med kokosolja, meadowfoamolja, vitamin E-ester, D-pantenol och återfuktare, och förbättrar hudens elasticitet och fasthet och gör den mjuk och sammetslen. Den är perfekt för användning över hela kroppen, och skapar ett lugnande och skyddande skikt av fukt som garanterar att din hud känns kontinuerligt mjuk och smidig. Denna energirika och uppiggande kräm är fjäderlätt och absorberas omedelbart i huden.

Product Details

Märke:
  • DECLEOR
Serie:
  • Prolagene Lift
Storlek:
  • Another Size

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

877 kr

Ord. pris: 1032 kr

Spara: 155 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

DECLÉOR Anti-Ageing Iconic Collection

Välj bild

DECLÉOR Anti-Ageing Iconic Collection