HealGel Body and Intensive Duo

Beskrivning

Lugna och återfyll din hud med HealGel Body and Intensive Duo. Lämplig för alla hudtyper. De två produkterna lugnar, reparerar och skyddar huden så att den känns frisk och föryngrad. Perfekt för hud som är benägen för irritation och känslighet. Dessa vårdande geler har en formula med de bästa ingredienserna som naturligt gynnar huden. - L.M.

Innehåller:

  • HealGel Body 100 ml: Lämplig för alla hudtyper och utformad för att lugna, vårda och fylla är HealGel Body en måste-produkt som kan förändra och behandla irriterad, känslig hud. Den innehåller en unik formula med arnica och madecassoside liposomer som riktar in sig specifikt på problematiska, besvärliga områden. Den absorberas omedelbart och ger en lugnande effekt direkt, gör huden lugn, mjuk och smidig.
  • HealGel Intensive 30 ml: Säg hej till förvandlad, lugnad, tonad och föryngrad hud med HealGel Intensive, en vetenskapligt utformad vattenhaltig gel som använder aktiva ingredienser såsom arnica och madecassoside för att minska svullnader och missfärgning och samtidigt lugna irritation och minska känslighet. Absorberas omedelbart och har en delikat, uppfriskande doft. Denna icke-oljiga gel återställer huden på de partier där det behövs mest.

Product Details

Märke:
  • HealGel

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

703 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

HealGel Body and Intensive Duo

Välj bild

HealGel Body and Intensive Duo