Den här produkten är tillfälligt slut. Lägg till den i din önskelista för att få ett email när den är tillbaka i lager.

Andra produkter som kanske intresserar dig

Lancôme Hydra Zen Night Mask 75 ml

SEK 563.0

563 kr

Payment will be taken every month. months.

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Live Chat

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Genomsnittliga anslutningstiden 25 sekunder

Kundrecensioner

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Omdömen)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Underbar

Jag fick den här lilla godingen i en av luckorna på lancomes adventskalender förra året. Först tänkte jag nattmask 🙄 neeej... Just nattmask har jag inte fått riktigt kläm på, det innebär kladd på kudden och täcke och den kommer att störa mig hela natten. Men jag tänkte ändå ge den en chans och prova den.Och vilken tur att jag gjorde det.. Konsistensen är i gel formula vilket gör att den känns fraiche och lätt på huden(inte kladdig alls som jag trodde.) Den återfuktar huden otroligt mycket och lugnar ner en stressad hud perfekt att använda efter en dag på stranden. Efter några nätter användning började jag märka skillnaden på mitt ansikte. Alltså woooow vad mitt ansikte ser plumpad och glowig ut precis som att jag har sovit 10 timmar i sträck. Så ni som fortfarande är skeptiska att använda nattmask så finns inte en enda anledningen till att vänta, det är bara att sätta igång. Jag brukar ge mitt ansikte en god peeling innan och då använder jag lancomes sugar face scrub och sen i med masken och thats it.. Gör som mig och vakna till en riktig askungshy på morgonen...

Var denna recension användbar för dig?

Utmärkt

Jag köpte lancome adventskalender förra året,och under en av luckorna så gömde sig den här underbara masken. Jag var lite skeptisk först att använda den eftersom jag tänkte att det kommer att kladda och kännas obekväm på ansiktet.Men i slutet så tänkte jag ge den en chans och vilken tur att jag gjorde det. Jag började först med att ge mitt ansikte en ordentlig peeling och då använde jag( lancome Rose sugar scrub)och sen smörjde in masken över hela ansiktet. Den hade en väldigt len gel formula(inte kladdig alls som jag trodde)som sjönk in i huden, doften var svag och behaglig. Masken ska kunna ge fukt,lyster och verka anti stressande.Vet ni vad.. den håller verkligen vad den lovar.. Jag trodde nästan inte mina ögon när jag vaknade dagen efter och tittade i spegeln,vilken woww känsla alltså när jag fick se hur mitt ansikte såg ut, Den såg väldigt utvilad och full av lyster precis som att jag hade sovit 10 timmar.Inte minst heller efter att jag tvättade ansikte ,och Gud vad len och fin den var(baby hy alltså). Jag är fast vid den här masken och jag använder den ,2ggr i veckan ibland 3. Jag rekommenderar varmt den här produkten för de personer som är medvetna om kvalité och vill verkligen ha synliga resultat av sina hudvårdsprodukter.

Var denna recension användbar för dig?