Living Nature Balancing Conditioner (200ml)

Beskrivning

Detta innovativa Balancing Conditioner från Living Nature är framtaget för att balansera hårbottnens naturliga oljor samtidigt som det ger håret en silkesmjuk, slät textur. Balsamet hjälper även till att ge håret ett närande lyft, samtidigt som det reder ut håret och bevarar dess otpimala fuktvinåer.

 Balancing Conditioner innehåller naturliga ingredienser som är bra för ditt hår, och kommer att återställa ditt hårs naturliga skönhet och glans. Ett perfekt tillskott till din hårvårdsrutin! K.D.

Bruksanvisning:

  • Applicera i vått hår efter rengöring med Balancing Shampoo
  • Låt verka i några minuter, skölj sedan noga med varmt vatten
  • Passar alla hårtyper.

Living Nature innehåler 100 % naturliga ingredienser som utnyttjar kraften hos Nya Zeelands unika inhemska växter, inklusive: Harakeke-lin, totarol, manukahonung,  manukaolja, hallolera och alger.  Living Nature har aldrig, och kommer aldrig att testa sina produkter på djur.

Om Living Nature:

Living Nature innehåller absolut inga syntetiska eller hormonstörande ingredienser. Hela sortimentet är Certified Natural av BDIH Germany, och många av produkterna är märkta enligt Whole Foods Premium Body Care krav.

Produkterna är oberoende säkerhetsverifierade, plus att de har ett av de bästa betygen i Skin Deep Cosmetic Safety Database. Living Natures policy: om det finns några tvivel om säkerheten för en ingrediens, använder vi inte den.

Istället utnyttjar de den otroliga bioaktiva kraften i Nya Zeelands inhemska växter med deras närande, rening och helande fördelar för huden. Deras mycket effektiva och energigivande hudvård är utformad för att förbättra hudens egen naturliga funktion. Denna effekt granskas under pågående oberoende tester.

Product Details

Märke:
  • Living Nature
Volym:
  • 200ml

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Living Nature Balancing Conditioner (200ml)

Välj bild

Living Nature Balancing Conditioner (200ml)