Macadamia Nourishing Moisture Travel Kit

Beskrivning

Omvandla slappt och glansfritt hår med Nourishing Moisture Travel Kit från Macadamia . Den här samlingen i fyra delar är perfekt för medel till grovt hår i behov av energi, och innehåller allt du behöver för att uppnå hydratiserade och fräscha lockar på resande fot. E.N.

Det här setet innehåller:

Nourishing Moisture Shampoo (300 ml)
Detta återfuktande schampo , lämpligt för medium, grovt och torrt hår återfuktar håret från rot till topp. Detta schampo, som innehåller varumärkets exklusiva pro oil-komplex, är berikat med makadamia- och arganoljor som tillför fettsyror vilka reparerar och stärker lockarna. Avokado- och hasselnötsolja tillför anti-agingeffekter, samtidigt som de tillför näring till hår och hårbotten för långvarig komfort.

Nourishing Moisture Conditioner (300 ml)
Detta fjäderlätta balsam reder enkelt ut håret och gör det lugnt och hanterbart. En unik blandning av makadamia- och arganoljor binder in fukt och återfuktar håret, medan avokado- och hasselnötsolja tillför näring och reparerar skört eller torrt hår och hårbotten. Kollagen och silkesaminosyror stärker håret för att förhindra avbrutna hårstrån och kluvna toppar så att du kan få ett smidigt och mjukt hår.

Nourishing Moisture Masque (60 ml)
Återställ ditt hår med den läkande hårinpackningen som arbetar för att rekonstruera, vitalisera och stärka medium till grovt hår.  Behandlingen använder ett exklusivt Pro-oil Complex av makadamia- och arganolja, vilket ger ultimat hydratisering och ger näring till lockar samtidigt som det bekämpar friss och förvisar trassel. Efter användning kommer håret kännas friskt, restaurerat och bortskämt.

Nourishing Moisture Oil Treatment (125 ml)
Uppnå mjukt, smidigt hår med den kraftfulla behandlingen. Varumärkets unika formula Pro-Oil Complex innehåller icke-fet olja som är fylld med en blandning av ädla makadamia- och arganoljor för att leverera intensiv fukt och näring till hår och hårbotten. Den återfuktande behandlingen är snabbabsorberande och berikad med E-vitamin och levererar ett naturligt UV-skydd och konditionerar hårstrån från rot till topp. Skyndar på torktid vid föning och förstärker glans, vilket ger en frissfri salongstilsfinish.

Product Details

Märke:
  • Macadamia Natural Oil

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

238 kr

Ord. pris: 297 kr

Spara: 59 kr

Slutsåld

Slutsåld

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Macadamia Nourishing Moisture Travel Kit

Välj bild

Macadamia Nourishing Moisture Travel Kit