Macadamia Ultra Rich Moisture Travel Kit

Beskrivning

Uppnå snygga, strålande lockar med Ultra Rich Moisture Travel Kit från Macadamia. Utvecklats speciellt för grovt, tjockt och alltför bearbetat hår med behov av att tämjas. Hårvårdssamlingen omfattar allt du behöver för att rengöra, återfukta och jämna hårstrån på resande fot. E.N.

Uppsättningen innehåller:

Ultra Rich Moisture Shampoo (100 ml)
Lämplig för tjocka, grova och torra lockar. Detta återfuktande schampo fuktar hårbotten och håret från rot till topp. Detta schampo, som innehåller varumärkets exklusiva pro oil-komplex, är berikat med makadamia- och arganoljor som tillför fettsyror vilka reparerar och stärker lockarna. Avocado- och mongongonötoljor jämnar ut hårets yttersta lager och minskar friss, vilket lämnar håret lugnt, hanterbart och mjukt.

Ultra Rich Moisture Conditioner (100 ml)
Detta fjäderlätta balsam reder enkelt ut håret och gör det lugnt och hanterbart. En unik blandning av makadamia- och arganoljor låser in fukt och hydratiserar håret, medan avokado- och mongongo-olja tillför näring och reparerar känsligt eller torrt hår och hårbotten. Med aminosyror från sidenoch vitaminerna A, C och E, stärker balsamet stråna för att förhindra brutna strån och kluvna toppar så att du kan njuta av snygga, frissfria lockar.

Ultra Rich Moisture Masque (30 ml)
Behandla och reparera grovt och krulligt hår med Ultra Rich Moisture Masque, en berikande hårmask som arbetar för att leverera överlägsen hydratisering och förhindra avbrutna hårstrån i framtiden. Behandlingen utnyttjar en exklusiv Pro-oljekomplex av makadamia- och arganolja för att reparerar skadat hår och för att att ge näring, mjuka upp och stärka varje hårstrå. Dess cocktail av fettsyror och omega-9 tillför viktlös fukt samtidigt som det ökar hårets skydd vilket ger ett starkare, friskare utseende. 

Ultra Rich Moisture Oil Treatment (30 ml)
Uppnå mjukt, smidigt hår med Ultra Rich Moisture Oil Treatment. Varumärkets unika formula Pro-Oil Complex, innehåller icke-fet olja som är fylld med en blandning av ädla makadamia- och arganoljor för att leverera intensiv fukt och näring till hår och hårbotten. Snabbabsorberande och berikad med antioxidanter, vitamin E och olivfruktolja vilket ger en återfuktande behandling och skydd mot UV-strålar och värme och konditionerar hårstråna från rot till topp. Skyndar på torktid vid föning och sötmandelolja förstärker glans, vilket ger en frissfri salongstilsfinish.

Product Details

Märke:
  • Macadamia Natural Oil

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

238 kr

Ord. pris: 297 kr

Spara: 59 kr

Slutsåld

Slutsåld

Gåva

Få ett lookfantasticNecessär-kit när du handlar för 750 kr.

Kan ej appliceras på elektronik. Gåvan läggs till automatiskt i din kundkorg. Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller så långt lagret räcker.
Handla Nu

Få ett lookfantasticNecessär-kit när du handlar för 750 kr.

Kan ej appliceras på elektronik. Gåvan läggs till automatiskt i din kundkorg. Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller så långt lagret räcker.
Handla Nu

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Macadamia Ultra Rich Moisture Travel Kit

Välj bild

Macadamia Ultra Rich Moisture Travel Kit