Toni & Guy Hair Wash Bag Gift Set

Beskrivning

Från Toni & Guy kommer Hair Wash Bag Gift Set. Det här setet innehåller en rad dagliga produkter som gör att ditt hår känns livfullt, skyddat och friskt. Komplett med en praktisk tvättpåse. - K.N.

Setet innehåller:

1 st tvättpåse

Toni & Guy Shampoo for Damaged Hair:
Detta fuktgivande schampo är lämpligt för skört och matt hår, och avlägsnar försiktigt överflödig olja, smuts och orenheter från hår och hårbotten, samtidigt som det ökar glansen, så att håret ser levande och friskt ut. Produkten tränger djupt in håret för att reparera skador och förhindra avbrutna hårstrån, så att du får ett silkesmjukt hår som är fullt med lyster.

Toni & Guy Conditioner for Damaged Hair:
Ge skadat hår den kärlek och näring det längtar efter med detta intensivt återfuktande balsam som inspirerats av salongernas produkter. Det hjälper till att reparera håret, och tränger in i fibrerna för att göra dem starkare och mer elastiska. Balsamet hjälper till att minimera kluvna toppar och avbrutna hårstrån. Det reparerar skadat hår, och gör att det blir friskt och levande.

Toni & Guy Heat Protection Mist:
Denna skyddande spray är otroligt vårdande, och bildar en slöja som skyddar mot skadorna som kan orsakas av värmestyling. Kan användas före och under föning och plattning. Lämplig både vått och torrt hår.

Toni & Guy Cool Defining Cream:
Denna definierande kräm kommer att ge ditt hår en fantastisk glans, samtidigt som den tillför fukt och gör håret silkeslent och slätt. Den lätta krämen gör även att håret mjukt och fullt med näring innan föning.  Det färdiga resultatet kommer att vara slätt, glänsande och lugnt.

Product Details

Märke:
  • Toni & Guy

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hur lång tid tar leveransen?

Kontrollera att varan finns i lager innan du gör din beställning. Denna vara är:

Var god och lägg till frakttid (3-5 arbetsdagar) för att beräkna när din beställning levereras till din dörr.

Hur vet jag om min beställning har skickats?

Du får en mejlbekräftelse när din beställning är på väg.

Du kan även se statusen på din beställning genom att besöka Ditt konto och följa anvisningarna.

Låt det gå ca 10 arbetsdagar från det datum som beställningen skickades innan du kontaktar oss gällande sena leveranser.

Du kan även höra om paketet lämnades hos en granne och kontrollera med posten/budfirman om det mottagit din beställning.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Toni & Guy Hair Wash Bag Gift Set

Välj bild

Toni & Guy Hair Wash Bag Gift Set