Tips & Råd

10 läppbalsam för torr hud

10 läppbalsam för torr hud

När vädret börjar förändras är din hudton inte det enda som lider. Huden på dina läppar är otroligt tunn och ömtålig och svarar inte bra på säsongsförändringar. När det kallare vädret vankas och snön faller, är det dags att investera i några av de bästa läppbalsamen för torra läppar.

Vi har valt ut våra allra bästa närande och skyddande läppbalsam som vårdar och skyddar din känsliga hud.

10 av de bästa läppbalsamen för torra läppar

 

 1. ESPA Pink Pomelo Lip Balm
  Köp nu with Lookfantastic

  ESPA Pink Pomelo Lip Balm

  ESPA Pink Pomelo Lip Balm doftar gudomligt tack vare kombinationen av mangosmör. Konsistensen känns även intensivt närande på läpparna och smälter in omedelbart för att ge komfort för de mest uttorkade läpparna.

  Köp nu, och få
 2. Omorovicza Perfecting Lip Balm
  Köp nu with Lookfantastic

  Omorovicza Perfecting Lip Balm

  Omorovicza Perfecting Lip Balm innehåller unika hyaluroniska sfärer som hjälper till att fylla i luckor i läpparna så att de blir fylligare och friskare. Det innehåller även omega 6-ceramider som hjälper till att skydda det yttre lagret på dina läppar hela dagen.

  Köp nu, och få
 3. GLAMGLOW Poutmud Wet Lip Balm Treatment
  Köp nu with Lookfantastic

  GLAMGLOW Poutmud Wet Lip Balm Treatment

  Glamglow Poutmud Wet Lip Balm Treatment innehåller en vårdande kombination av kakao-, shea och murumurusmör, samt tamanu-, babassu och sötmandelolja. Läppbalsamet ger intensiv näring till torra och skadade läppar samt har en uppfräschande mintdoft.

  Köp nu, och få
 4. Sarah Chapman Overnight Lip Concentrate
  Köp nu with Lookfantastic

  Sarah Chapman Overnight Lip Concentrate

  Sarah Chapman älskas av Victoria Beckham, så det är inte konstigt att även vi gillar denna goding. Sarah Chapman Overnight Lip Concentrate är förstärkt med antioxidanter som förnyar och skyddar läpparna under din skönhetssömn.

  Köp nu, och få
 5. Eve Lom Kiss Mix - Demure
  Köp nu with Lookfantastic

  Eve Lom Kiss Mix - Demure

  Eve Lom Kiss Mix ligger i toppen av vår lista som ett av de bästa läppbalsamen för torra läppar och älskas även av supermodellen Rosie Huntington-Whiteley. Svalkande mentol ger omedelbar komfort till ömma och uttorkade läppar. Dessutom har Demure-versionen en fin rosa nyans som ger läpparna det lilla extra.

  Köp nu, och få
 6. Bobbi Brown Lip Balm
  Köp nu with Lookfantastic

  Bobbi Brown Lip Balm

  Bobbi Brown Lip Balm är en cocktail av närande oljor som gör läpparna återfuktade, glansiga och behagliga. Läppbalsamet innehåller vete- och avokadooljor som ger fukt, medan SPF 15 skyddar mot solen.

  Köp nu, och få
 7. REN Vita Mineral ™ Lip Balm
  Köp nu with Lookfantastic

  REN Vita Mineral ™ Lip Balm

  REN Vita Mineral Lip Balm ger omedelbar komfort till torra och ömma läppar. Den innovativa formulan lugnar och skyddar läpparna hela dagen.

  Köp nu, och få
 8. NUXE Baume Levres Reve De Miel - Honey Lip Balm (15g)
  Köp nu with Lookfantastic

  NUXE Baume Levres Reve De Miel - Honey Lip Balm (15g)

  NUXE Reve de Miel Honey Lip Balm är ett närande läppbalsam som gör att läpparna känns supermjuka med en mild doft av honung.

  Köp nu, och få
 9. Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm
  Köp nu with Lookfantastic

  Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm

  Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm är ett av de bästa läppbalsamen om du har mycket torra läppar eftersom det innehåller samma närande formula som klassikern Eight Hour Cream. Perfekt när du behöver en fuktboost!

  Köp nu, och få
 10. Zelens Lip Treatment Oil (8 ml)
  Köp nu with Lookfantastic

  Zelens Lip Treatment Oil (8 ml)

  Hudvårdsgurun Caroline Hirons älskar detta varumärke, vilken även gör gemene man nyfiken. Även om Zelens Lip Treatment Oil ligger på den dyra sidan så lämnar det läpparna superåterfuktade, vilket gör det värt varenda öre.

  Köp nu, och få


Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...