Hoppa till huvudinnehåll
Tutorials

Steg för steg: Hollywoodvågor med ghd

Steg för steg: Hollywoodvågor med ghd
Victoria
Beauty Editor4 år sedan
View Victoria's profile

Vem älskar inte klassiska Hollywoodvågor? Det är en av våra go-to-looker för en speciell kväll som fullkomligt osar glamour. Vi har samarbetat med ghd, experterna på hårstyling, för att visa dig hur du med tre enkla steg kan få till looken med perfekta vågor.

3 steg till klassiska, snygga vågor

Du behöver inte massor av produkter eller verktyg för att ta fram din inre Marilyn Monroe. Följ bara dessa tre enkla steg för att få perfekta, glansiga Hollywoodvågor.

  • ghd Protect & Finish Set

    ghd Protect & Finish Set

    480 kr
  • ghd Oval Dressing Brush

    ghd Oval Dressing Brush

    240 kr
1.

Preppa håret

Preppa håret med ghd Curl Hold Spray och fördela jämnt genom håret ända ut i topparna. Detta skyddar håret mot värmen och gör att vågorna håller längre.
2.

Locka håret

Placera ghd Curve Classic Wave Wand nära hårrötterna och vira håret om locktången i riktning mot det kalla spetsen. Håll vertikalt i 5-8 sekunder, lossa försiktigt håret från locktången men håll kvar locken med fingrarna tills den har svalnat innan du släppar ner den. Detta gör att locken hinner sätta sig och håller bättre. Se till att du alltid virar håret i samma riktning på locktången för en enhetlig look.
3.

Fixa looken

Använd ghd Oval Dressing Brush och borsta igenom håret från roten till topparna. En borste hjälper till att lösa upp lockarna så att det istället blir snygga Hollywoodvågor. Avsluta med ghd Final Shine Spray för en glansig och glamourös finish. Vips så har du fixat filmstjärnelooken!
Victoria
Beauty Editor
View Victoria's profile
Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.
lfint