Upptäck

Lyxiga vinterfavoriter från Omorovicza

Lyxiga vinterfavoriter från Omorovicza

Om Omorovicza

Kanske har du redan hört talas om det? Det lyxiga spamärket från Budapest: Omorovicza. Detta skönhetsmärke specialiserar sig på exklusiv hudvård med mineralrikt termalvatten som en av huvudingredienserna. Märket är känt för produkter som ger huden en riktig boost, så att huden känns återfuktad och frisk och får en vacker lyster.

Den hittills mest populära produkten är den ikoniska Queen of Hungary Mist – som vi ska kika närmare på nedan, plus några av våra andra favoriter som kan hjälpa din hud genom den hårda, mörka vintern.

Våra 5 Omorovicza-favoriter i vinter:

 1. Omorovicza Queen Of Hungary Mist (100ml)
  Köp nu with Lookfantastic

  Omorovicza Queen Of Hungary Mist (100ml)

  Queen of Hungary Mist är inspirerad av den första parfymen som uppfanns: Queen of Hungary Water. Även om den är känd som en parfym, var den ursprungligen utvecklad som en multifunktionell tonic för att behandla hudproblem och sjukdomar.

  Queen of Hungary Mist innehåller många botaniska extrakt som gör den uppfriskande och väldoftande. Ingredienser som rosextrakt och apelsin hjälper till att balansera huden, och är idealiska för att föryngra huden medan du är på språng eller reser.

  Köp nu, och få
 2. Omorovicza Gold Sugar Scrub (200 ml)
  Köp nu with Lookfantastic

  Omorovicza Gold Sugar Scrub (200 ml)

  Sockerskrubben från Omorovicza Gold-serien har en blandning av små guldpartiklar, ylang ylang och rörsocker. Tillsammans fungerar de som en extremt lyxig och effektiv exfoliator. Finns det ett mer prinsessliknande sätt att exfoliera huden på än med guld? Skrubben innehåller även aprikos och pepparextrakt som stimulerar blodcirkulationen för att ge dig en snygg glow.

  Ta bort dina döda hudceller och få mjuk och vacker hud med Gold Sugar Scrub från Omorovicza.

  Köp nu, och få
 3. Omorovicza Gold Night Drops
  Köp nu with Lookfantastic

  Omorovicza Gold Night Drops

  Gold Night Drops är en annan pärla från Omorovicza Gold-serien. Detta anti-ageingserum är fyllt med vitamin A, som effektivt behandlar och motverkar fina linjer och rynkor. Dessutom stärker serumet hudens immunförsvar medan hyaluronsyra och omega 6-ceramid ger och bibehåller fukt i huden.

   Guldpartiklarna i Omorovicza Gold Night Drops arbetar antiinflammatoriskt och reparerar huden för att behandla ålderstecken. Använd Gold Night Drops innan du lägger dig och vakna med ett friskt, fräscht ansikte och en vacker glow.

  Köp nu, och få
 4. Omorovicza Thermal Cleansing Balm - All Skin Types (50 ml)
  Köp nu with Lookfantastic

  Omorovicza Thermal Cleansing Balm - All Skin Types (50 ml)

  Detta svarta rengöringsbalm är gjort av lera från Ungern, och är fyllt med mineraler som drar ut smuts ur huden och rengör porerna i djupet. Mandelolja verkar närande och skyddande. Tillsammans arbetar ingredienserna för att ge dig ren, frisk och mjuk hud.

  Köp nu, och få
 5. Omorovicza Gold Rescue Cream (50ml)
  Köp nu with Lookfantastic

  Omorovicza Gold Rescue Cream (50ml)

  Denna creme är perfekt för vintern; den skyddar och stärker huden samtidigt som den återfuktar på djupet. Guldpartiklarna i cremen ger en ungdomlig lyster, och peptiderna hjälper till att reducera rynkor och fina linjer. Passar särskilt för personer med torr och känslig hud.

  Omoroviczas Gold Rescue Cream sägs vara det närmaste du kommer en riktig ansiktsbehandling i Omoroviczas spa – nu kan du unna dig denna lyxiga upplevelse hemma varje dag med Gold Rescue Cream.

  Köp nu, och få


Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...