Upptäck

Skönhet i rampljuset: Real Techniques

Skönhet i rampljuset: Real Techniques

Ingenting ger en mer fulländad makeupfinish än rikigt bra borstar, penslar och svampar, och det finns inget varumärke som vi litar på mer med denna uppgiften än Real Techniques.

Real Techniques ligger i framkant när det kommer till makeuptillbehör, med sina borstar, penslar, svampar och rengöringspaletter av högsta kvalitet. Oavsett om du är en makeupnybörjare eller en professionell makeupartist, är alla verktyg skapade för att hjälpa dig att ta fram dina bästa ansiktsdrag.

Vad gör Real Techniques borstar så speciella?

Alla borstar från Real Techniques är tillverkade av ett syntetiskt material som kallas taklon. Materialet är inte bara cruelty-free (passar för veganer), utan passar även för personer med känslig hy, då det är mindre troligt att det orsakar hudirritation jämfört med till borstar tillverkade av naturfibermaterial.

Eftersom borstarna har tillverkats av detta högkvalitativa material, är de också enkla att rengöra, håller formen bra och ger framför allt en perfekt finish.

Varumärket har gått från styrka till styrka, och det som började som en baskollektion av makeupborstar innehåller nu en rad olika stora och texturerade produkter, tillsammans med nya spännande innovationer.

Topp 3 Real Techniques makeupborstar och tillbehör

 1. Real Techniques Core Collection Kit (Face)
  Köp nu with Lookfantastic

  Real Techniques Core Collection Kit (Face)

  Core Collection Kit är den perfekta presenten till någon som behöver nya makeupborstar eller reser mycket och önskar sig ett kit.

  Kitet innehåller en Detailer Brush, som är perfekt för läpprodukter eller foundation-touch-ups, en Buffing Brush för puder- och mineralfoundation samt bronzer och rouge, en Contour Brush för en snyggt definierad finish, samt en Pointed Foundation Brush för flytande foundation och concealer.

  Köp nu, och få
 2. Real Techniques Miracle Complexion Sponge
  Köp nu with Lookfantastic

  Real Techniques Miracle Complexion Sponge

  För alla som älskar makeupsvampar, är Real Techniques Miracle Complexion Sponge en av de bästa vi har testat.

  Du kan använda den med både flytande- och cremetexturer, vilket är perfekt om du gillar att växla mellan olika foundations. Borstens olika konturer gör att du kan applicera över hela ansiktet istället

  för att behöva använda flera olika borstar. Den runda sidan är bra för att applicera din bas, medan de plattare och kantigare sidorna kan användas för att dölja blemmor eller mindre problemområden.

  Köp nu, och få
 3. Real Techniques Brush Cleansing Palette
  Köp nu with Lookfantastic

  Real Techniques Brush Cleansing Palette

  Vissa gillar att rengöra sina makeupborstar för hand, men om du inte har full koll på vad du gör kan det leda till skador på borstarna eller att de inte blir helt rena.

  Att använda en rengöringspalett gör inte bara rengöringen mycket enklare; de små prickarna kommer åt att rengöra i alla skrymslen på borstarna utan att orsaka skador. Brush Cleansing Palette kommer med en provstorlek på deras Brush Cleanser så att du kan djuprengöra dina borstar.

  Köp nu, och få

Vill du veta mer om våra makeupfinish-hjältar? Se lookfantastics övriga utbud av makeuptillbehör här.Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...