Hårvård

Hitta det bästa balsamet för torrt hår

Hitta det bästa balsamet för torrt hår

Torrt hår kan uppstå av flera orsaker – värmeskador, väder, genetik och användning av ineffektiva hårvårdsprodukter. Längre hår kan bli torrt, särskilt om håret inte har vårdats. Det kan bero på att hårets ändar har åldrats och blivit utsatt i flera år av värme och skador.

Balsam är ett viktigt steg i din hårvårdsrutin eftersom de arbetar med att försegla hårkudden, förhindrar delade ändar och förstärker varje del av håret. Det finns olika formler för varje hårtyp inklusive skadade, färgbehandlade och oljit hår. För torthår är det bäst att använda närande balsam eftersom de innehåller en mängd återfuktande ingredienser.

Det är viktigt att välja ett balsam som är formulerat för torrt hår som kan aktivt behandla och reparera ditt hår på ett intensivt sätt. Håll utkik över dessa viktiga ingridenser; Jojobaolja, hyaluronsyra och avocado-olja.

Upptäck hur vi redigerar de bästa formaterarna för hårtorn och få en märkbar förbättring av styrka, mjukhet och skick.

6 av de bästa balsamformlerna för torrt hår

 1. RedKen All Soft Mega Conditioner
  178 kr Köp nu with LOOKFANTASTIC

  RedKen All Soft Mega Conditioner

  RedKen All Soft Mega Conditioner omvandlar ditt skadade hår så att det blir jämt och märkbart mjukar när du rör vid.  Med Aloe Vera, Cactus Extract och Sacha Inchi Olja är denna fylliga balsam som ser till att varje bane förstärks med fukt för att uppnå optimal mjukhet. Formeln känns lyxig att användas och kan också användas som en hårmask om du låter den vara i 5-10 minuter. För bäst resultat bör du använda  tillsammans med All Soft Mega Shampoo.

  Köp nu, och få
 2. Sol De Janiero Brazilian Joia Conditioner
  264 kr Köp nu with LOOKFANTASTIC

  Sol De Janiero Brazilian Joia Conditioner

  Ta med dig Sol De Janiero i badrummet och bli kär i den otroliga Sol De Janiero Brazilian Balsam. Detta balsam lämnar inte bara håret att lukta som ett tropiskt paradis, utan du kan också njuta av att återfuktningsfördelarna från den naturliga ingrediensformeln. Brasiliansk nöt, fruktolja från Buruti, kokosolja och Cupuaçu smör som arbetar intensivt med torrt hår och låter ditt hår se otroligt ut i flera dagar.

  Köp nu, och få
 3. OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner
  312 kr Köp nu with LOOKFANTASTIC

  OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner

  Olaplex är ett salong-godkänd märke som är saltfritt och mycket effektivt när det gäller att reparera de skador som orsakas av hårfärg. No.5 Bond Maintance Conditioner är ett utmärkt val för hår som är både torrt och färgbehandlat eftersom ingredienserna bidrar till att förstärka hårstrukturen och förbättra hydrationen. Det fungerar också som en atagningsbehandling som gör det lättare att borsta igenom håret efter sköljningen.

  Köp nu, och få
 4. AVEDA Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment
  372 kr Köp nu with LOOKFANTASTIC

  AVEDA Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment

  AVEDA hårvårdsprodukter berikas med de bästa naturliga ingredienserna och arbetar i harmoni för att skapa salongvärdiga resultat. Omstruktureringsvillkoren för skador  innehåller växtproteinet från Quinoa-extraktet, som främjar mjukt och slättare hår. Det är särkilt effektivt på tort och skadat hår för att återställa hälsa och fukt. I Damage Remedy kollektionen hittar du schampo, balsam, dagliga hårreparationsbehandlingar och intensiva omstruktureringsbehandling.

  Köp nu, och få
 5. Repair Rescue Conditioner 250ml
  154 kr Köp nu with LOOKFANTASTIC

  Repair Rescue Conditioner 250ml

  Grow Gorgeous har skapat produkter för varje hårtyp, som innehåller högpresterande produkter som märkbart förbättrar ditt hårs tillstånd. Repair Rescue kollektionen förbättrar  utseendet och skick av torrt hår genom att återfukta och konditionera varje strå. Genom att använda schampo, balsom och hårmasket regelbundet märker du att håret känns mindre torrt och mer hydrerat.

  Köp nu, och få
 6. Ameliorate Smoothing Conditioner
  168 kr Köp nu with LOOKFANTASTIC

  Ameliorate Smoothing Conditioner

  Om du har torrt hår och en känslig hårbotten, är Ameliorate Smoothing Conditioner lösningen du har letat efter. Balsamet är formad som del av en tvåstegsrutin och fungerar bäst när den används tillsammans med Ameliorate Clarifying Shampoo. Viktiga ingridienser är b.l.a stärkelseolja och haveriolja som dämpar den snäva känslan av en känslig skalp och som ockå tillför fukt till ditt torra hår.

  Köp nu, och få


Noelle Runo

Noelle Runo

Forumanvändare

Är du som mig och känner sig lite osäker på vad, hur och när man ska använda skönhets produkter? Följ med på min skönhetsresa där jag testar alla populära märken samt hur man använder dem, så att vi kan lära oss mer om skönhet och utvecklas tillsammans.

Kommentera gärna om förslag på märken som jag ska testa och skriva om!