0 Varukorg

Det finns inga varor i din varukorg.

Upptäck

Skönhetsvärldens underdog-produkter

Skönhetsvärldens underdog-produkter

Vi har alla produkter vi sällan pratar om som vi använder varje dag. Produkter vi litar på och fortsätter att gå tillbaka till men som inte får den kärlek och det erkännande som de förtjänar. Nu är det dock dags att låta dessa godingar komma ut i rampljuset och få ta emot lite välförkänt beröm.

Vilka är de bästa undervärderade skönhetsprodukterna?

För att ge dig en liten inblick i våra heliga graal-produkter har vi gjort en lista över de produkter som vi helt enkelt inte kan leva utan. Vi frågade runt på vårt kontor för att hitta de bästa undervärderade skönhetsprodukterna; från makeup, hudvård, hårvård och kroppsvård, så att du kan upptäcka nya favoriter.

delilah Future Resist SPF20 Foundation

Jag absolut älskar denna foundation eftersom den ger fantastisk täckning men har en daggig, lystergivande finish som varar hela dagen. Den har snabbt blivit min heliga graal-basprodukt.

– Amelia, Beauty Editor –

ESPA Optimal Skin ProSerum

Jag vet att ESPA är kända för de härliga spa-produkterna, men jag älskar verkligen deras hudvård och tycker att fler borde känna till den! ESPA Optimal Skin ProSerum har en helt unik formula och känns nästan som en lätt olja. Jag använder serumet på natten och vaknar upp med en hy som strålar varje morgon.

– Melissa, Beauty Expert Editor –

PIXI Flawless Beauty Primer

Det här är den enda produkten jag använder för att få en vacker glow. Den kan användas som en primer och en highlighter beroende på var och när du använder den. Som en primer gör den min hy så smidig och adderar en subtil glow, och som en highlighter ovanpå min foundation skapar den en underbar strobe-effekt.

– Katie, Trading –

Vichy Mineral 89

Jag älskar hur Vichy Mineral 89 får min hy att känna sig. Den absorberas så snabbt och återfuktar verkligen min hy utan att kännas fet. Det är nästan som en hybridprodukt – ett serum och en fuktcreme i ett. Den perfekta produkten att använda när du är stressad.

– Laura, PR –

Joico K-Pak Clarifying Shampoo

När mitt hår behöver en djuprengöring använder jag alltid Joico K-Pak Clarifying Shampoo. Det tar bort oljor och produktuppbyggnad och lämnar mitt hår rent och skinande. Jag älskar det!

– Georgia, Trading –

Mio Skincare Liquid Yoga Homeopathic Space Spray

Det här är det enda som hjälper mig att sova på natten, jag kan inte leva utan denna spray. Jag sprutar lite runt mig och några gånger på min kudde precis när jag ska gå och lägga mig så jag enkelt somnar.

– Emily, PR –

RapidLash Eyelash Enhancing Serum

Jag brukade ha mycket korta, svaga ögonfransar som jag tappade hela tiden. Jag hörde om RapidLash från en vän som inte kunde leva utan det! Det är så enkelt att använda och jag har märkt en sådan skillnad på mina fransar – de är nu långa och fylliga och jag tappar dem inte lika ofta.

– Sophie, Social –

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid

Jag hade ett akneutbrott nyligen och använde Whitehead Power Liquid och det fungerade jättebra. Även om min hy är mycket lugnare nu, använder jag fortfarande behandlingen varje dag då den lämnar min hy mjuk och slät. Officiellt den bästa hudvårdsprodukten jag någonsin har använt!

– Grace, Trading –

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Liner

Jag bär eyeliner varje dag så jag har provat ett par genom åren. Stay All Day Liquid Eyeliner är den bästa eyelinern jag någonsin har använt utan tvekan. Den varar hela dagen och är så smidig att applicera. Jag använder nyansen Carbon Black och färgen förblir rik hela dagen och bleknar inte till en grå nyans som många formuleringar gör.

– Lucy, Marketing –

TheBalm Hot Mama Shadow and Blush

Jag vet att theBalm är kända för sina highlighters men jag har nyligen blivit förälskad i deras blushers (rouge). Hot Mama är en vacker persikofärgad rosa med guldskimmer. Jag använder den som en blush och highlighter i ett plus att jag bär den på mina ögon. Perfekt om du vill bemästra den rosa ögonskuggstrenden utan att köpa en ny produkt!

– Kirsty, Video –

TRIA Hair Removal Laser Precision

Innan jag upptäckte Tria trodde jag att laserhårborttagning endast var en salongsbehandling. Jag hatar verkligen att vaxa och raka områden i mitt ansikte, så jag älskar hur skonsamt och enkelt det är att använda produkten. Mitt mörka hår växer nu tillbaka tunnare och finare och min hud håller sig slät mycket längre.

– Lois, Design –

Bean Body Vanilla Coffee Bean Scrub

Som en man med fet hy, svarar min hy mycket bra på regelbunden exfoliering och jag har inte hittat en bättre produkt för att exfoliera min kropp och ansikte än denna. Jag började använda den två gånger i veckan för några månader sedan och jag har inte tittat tillbaka!

– Jack, Grooming Editor –Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...