Inspiration

Inspireras av 3 kvinnliga grundare av skönhetsföretag

Inspireras av 3 kvinnliga grundare av skönhetsföretag

För att uppmärksamma den Internationella kvinnodagen den 8 mars tog vi en pratstund med olika kvinnliga grundare av skönhetsföretag. Låt dig inspireras av medgrundaren till det lyxiga hudvårdsmärket Omorovicza, Margaret de Heinrich de Omorovicza, grundaren och VD:n för anti-ageinghudvårdsmärket Prai, Cathy Cangas, samt grundaren till anti-ageingmärket NuFACE, Tera Peterson. Vi pratade om vilka råd de kan ge till andra kvinnor, deras kommande produktlanseringar, deras bästa skönhetstips samt andra tankar om skönhet.

Omorovicza – medgrundare Margaret de Heinrich de Omoroviza

Vad betyder skönhet för dig?

För mig är skönhet en känsla av något ”annat” som inspirerar mig – detta kan vara konst, musik, en stad, en person, listan är oändlig…

Vilket är det bästa rådet du kan ge till andra kvinnor?

Titta upp, se upp, var nyfiken… Jag tror att vi upptäcker vår sanna skönhet genom att göra saker, inte observera andra göra saker…

Hur skulle du beskriva Omorovicza med tre ord?

Exotiskt, intelligent, transformativt.

När känner du dig som vackrast?

När jag känner mig centrerad, som vanligtvis händer efter en kombination av motion, meditation, hälsosam kost, en dos av kultur och att vara med vänner och familj.

Vilket är det bästa skönhetstipset du någonsin har fått?

Försök inte att se ut som någon annan – du är vacker som du är.

Har du några nya produktutvecklingar på gång, eller några andra spännande planer eller nyheter för oss att hålla ögonen öppna för?

Vi har några extraordinära produkter som lanseras snart… en som involverar persikor.

Prai – Grundare och VD Cathy Kansas

Vad betyder skönhet för dig?

Skönhet ska vara kul. Det är något vi kan njuta utav, oavsett ålder.

Vilket är det bästa rådet du kan ge till andra kvinnor?

Uppskatta dig själv i den kroppen du har. Skönhet från insidan är så viktig och jag vill hjälpa kvinnor att känna sig som sitt bästa jag!

Hur skulle du beskriva Prai med tre ord?

Riktiga kvinnor, riktigt åldrande, riktiga resultat!

När känner du dig som vackrast?

När jag har fått mitt hår och min makeup fixad och jag ska vara med i live-TV. Jag känner mig emellertid lika vacker utan makeup när jag är hemma med mina hundar och min man!

Vilket är det bästa skönhetstipset du någonsin har fått?

Försumma inte halsen i din hudvård. Många kvinnor fokuserar bara på sitt ansikte och glömmer detta viktiga åldersavslöjande område som kräver riktade produkter. Detta är varför jag skapade ett företag som fokuserar på halsen och décolletaget!

Har du några nya produktutvecklingar på gång, eller några andra spännande planer eller nyheter för oss att hålla ögonen öppna för?

Vi är så otroligt stolta över framgången med kollektionen Ageless Throat & Décolletage så vi utökar vårt fokus till andra riktade områden som läppar och ögon. Åh, och vi älskar resestorleker! Så håll utkik efter några bra produkter i resestorleker under våren/sommaren 2019!

Vi har också otroligt spännande löpande planer för att hjälpa djur runt om i världen, vilket är en så viktig del av vårt varumärke. En del av varje försäljning går till djurinitiativ och välgörenhetsarbete och vi utökar vårt Free the Shelters rehoming program i USA för hundar. Det är en personlig passion för mig!

NuFACE – Grundare Tera Peterson

Vilket är det bästa rådet du kan ge till andra kvinnor?

Självvård är så viktigt eftersom det betyder att du kommer att kunna finnas där för din familj. Lita på mig, med tvillingflickor vet jag hur viktigt detta är!

Har du några nya produktutvecklingar på gång, eller några andra spännande planer eller nyheter för oss att hålla ögonen öppna för?

Självklart! Vi är så glada över att vi kommer att lansera vår senaste innovation, NuFACE FIX, den 1 maj 2019! Det är en mascara-stor apparat som levererar resultat på bara 3 minuter. Jag har velat lansera denna apparat i 10 år så det har tagit lång tid, och jag vet att våra kunder kommer att älska den.

Shoppa produkter från Omorovicza, Prai och NuFACE hos lookfantastic här.Victoria

Victoria

Beauty Editor

Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.


Victoria älskar för närvarande...