Hoppa till huvudinnehåll
Tips & Råd

Så hanterar du fet hy dagen efter partyt

Så hanterar du fet hy dagen efter partyt
Victoria
Skribent och expert6 år sedan
View Victoria's profile

För mycket festande och sena utekvällar kan ta ut sin rätt på din hy. Förutom att konsumera mer alkohol än vanligt äter vi ofta mat med högre fettinnehåll (hallå flottig burgarmeny på väg hem från krogen) i samma veva som kan leda till att huden producerar ett överskott av talg och oljor.

Oljig och fet hy, oavsett om den är naturligt förekommande eller dietframkallad, kan hanteras effektivt med en rengörande hudvårdsrutin. Med rätt produkter kan oljorna minskas och balanseras utan att torka ut huden. Precis vad vi är ute efter!

En hudvårdsrutin för fet hy

    Victoria
    Skribent och expert
    View Victoria's profile
    Efter flera år i skönhetsbranschen har jag mer produkter än jag hinner använda, men man kan alltid hitta fler guldkorn! En bra hudvårdsrutin är A och O för mig och jag skulle aldrig sova med makeupen på efter en utekväll, hur trött jag än är. Makeupfavoriterna är snygga highlighters, bryn- och läpprodukter, plus hårprodukter och allting som doftar gott! Jag är en riktig sucker för godis- och fruktdofter på allt och köper ofta produkter med näsan framför förnuftet.
    lfint